Az előző posztnak, azért meg lett a haszna. Egyrészt fix und fertig a bicikliút,  nem vezet már az iskolakapu előtt egy méterre ( egyszerűen SEHOVA sem vezet), másrészt némi anyázás is hallatszódott a szakemberek körében.(Bár ennek a haszna kétséges). Lássuk az eredményt (részeredményt?):

Van aki hagyja magát becsapni, és követi az út vonalát, lehajt az EGYSÁVOS úttestre, sutty az autók közé. Jól látják, az meg ott egy várakozást korlátozó tábla, amely a nap 24 órájából 1 egész órára korlátozza az autók parkolását. Mondhatni, ez a biciklista kaszkadör, életunt, vagy tud a kocsik tetején tovatekerni.

Ez a kerékpáros viszont nem hagyja magát becsapni, ő ugyan nem hajt akocsik közé, és nem akar a tetejükön sem tovatekerni. Viszont így néhány méterre az iskolás  gyerekek közé teker(het). Gondolom(remélem) rájuk is úgy vigyáz, mint saját magára.

És itt a megoldás.Néhány méterre (15) ott az útkereszteződés, reggeli csúccsal, villamossal, trolival, most már kerékpárossal is és (várhatóan) sok-sok anyázással. Balesetmentes közlekedést kívánok a tervezőnek,a kivitelezőnek, az ellenőrnek, az átvevőnek, mindenkinek, akinek köze van ehhez a  ganyé megoldáshoz.

Ui: Muhaha, alig 100 méterre van a Hősök Kapuja, ott is lesz (van) nemulass.

Üdv NÉGYmadár

A bejegyzés trackback címe:

https://delmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr211901539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2010.04.18. 23:44:08

Van kirakva kerékpárút vége tábla? Nincsen. Hátakkor? Az a kis szegélykő nem sokkal nagyobb, mint a bringautakon amúgy is megszokott felületi egyenetlenségek.

kispista 2010.04.23. 17:16:49

@OkoskaTo:rp:
"Van kirakva kerékpárút vége tábla? Nincsen. Hátakkor? "
Akkor itt jobbkezes kereszteződés van? A kerékpárosnak elsőbbsége? Hivatalosan igen a képek szerint.

totálandi 2010.05.13. 04:55:09

Éljenek a Délmadarak! Éljenek minden madarak!
Akiket leginkább mi, emberek pusztítunk.
web.axelero.hu/pusztadr/madarakert.html
Segíts, ha tudsz!

Silcon 2011.01.25. 22:28:13

Most olvastam ezt: szegedbicaj.blog.hu/2011/01/24/amikor_a_rendorseg_hazudik_valovilag_szegeden és beugrott, hogy valami hasonló már volt errefelé.
süti beállítások módosítása