Ma , kevéssel  4 után kocsival mentem a Széchenyi tér felöl  a Tisza Lajos körútra. Aki autózik, tudja, hogy a körút előtt mindig várakozni kell a Nagy J.utcában, a lámpánál. Hirtelen hatalmas robajjal az épület tetejéről (?)   néhány betontömb zuhant a járdára, és szétzúzódott 10-20,  tégla méretú kisebb darabra. A kocsim mellett 4-5 méterre. Sorban jöttek a gondolatok:

-Jesszus!

-Jesszus! Csak nem verte össze a kocsim oldalát?

-Jesszus!  Remélem nincs semmi baja a biciklis úrnak?!

-Jesszus! Mi lett volna, ha 2 méterrel előrébb van?

-Jesszus! Mi lett volna, ha ÉN vagyok ott?

-Jesszus! Mi lett volna, ha a KISFIAM!?

-Jesszus! Mi lett volna, ha BÁRKI!!!

-Jesszus! (ezt már otthon) Mi lenne, ha biztonságban érezhetném magam Szegeden ( ezek után), És nem találkoznék  jórészt dekorációval ,látszatfelújításokkal, befestett homlokzatokkal, lerohadó erkélyekkel, szétcseszett sugárutakkal, körutakkal, halálfélelmes iskola előtti, járdából ellopott bicikli utakkal....stb.( És csúzda, a legnagyobb, meg paplak a ligetbe, meg...)

Nemhazudok! Itt a  kép!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://delmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr171847586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása